sani | aini – 150810

16 08 2010

sonny ikmal (dah terbiasa panggil sani) dan isteri beliau.

taman tasik ampang.

ahad, 150810.

kepada sani dan isteri, tahniah dan semoga semuanya selamat.





2-3 minggu lepas

7 08 2010

dua minggu lepas ke tanah tinggi genting bersama kawan2 ofis.

tujuan – berlibur sambil beriadah..huihui.

beberapa gambaran.

minggu lepas ke janda baik. Aman Rimba Estate. juga bersama kawan2 opis.

tujuan – team building.

beberapa gambaran.





nora dan nizam

22 07 2010

wedding yg aku shot recently.

member ofis.





supernatural superserious

12 07 2010

damn..!!

ada tak sesapa melalui hari2 tanpa konfiden. hari2 yg korang rasa klu kt ofis, sanggup daki tangga, tak nak naik lif takut terserempak ngn sesapa. hari2 korang rs nk nyorok dlm mangkuk jamban. hari2 korang rs nk tumbuk muka pak guard yg pandang tak puas ati kt korang sbb korang pakai baju baru gi opis. hari2 korang rs nk dunia ni sunyi sepi sesepisepinya. hari2 yg korang period tp lupa nk bwk pad dlm beg. hari2 yg rokok korang abes bila korang rs ketagih gila nk isap rokok. hari2 yg korang rs semua org dok ngata kt korang padahal tak pon kot. hari2 yg korang tertinggal kunci rumah kt dalam rumah bila korang dh selamat kunci solex segala dan kawan korang yg ada kunci spare plk blk kg seminggu lagi nk datang. hari2 yg korang bergegas balik rumah dari opis semata2 nak tengok america’s next top model tp bila sampai rumah tetiba takde api. hari2 yg kat itik yg tak bersalah pon korang rasa dendam gila. hari2 yg korang mmg rasa dan akan cakap…DAMN!!!!

well..itu yg aku rasa skrg. kenapa..tak tau.

astaghfirullahal’azim..!!

kpd sesiapa yg rindukan aku, ini gambar terbaru aku..hehe. title tu tajuk lagu R.E.M. silalah mendengar lagu itu, sgt sedap..sekian, terima kasih.





the silent roar

18 06 2010

malas tak ingat punya malas tak ingat aku lima enam belas menjak nih. malas serba serbi. tp nasib baik belum sampai masanya aku malas nak gi keje..gila ko malas nk keje, nak makan megi..?? tp buat apa aku nk citer pasal aku malas kat sini, buat malu je..ye tak. tp..aku malas..huhu.

gambar masa balik kg sekejap ari tu. biasalah..melawat kawasan. meninjau pembangunan..ohhaii aku suka buat gambar!!

title entry ntah apa2. aku terpandang novel tulisan RPK, yg blm abes aku baca, yg aku beli masa pesta buku PWTC hari tu. so aku tiru je lah. pasal aku malas nk pikir nak letak title apa utk entry ni.

sekian.





just another entry

8 06 2010

aku bukan siapa-siapa untuk sibuk jaga tepi kain orang.

jadi..kamu jaga lah tepi kain kamu sendiri.

*gambar (tiada kena mengena dgn cerita) dibuat oleh yem. sewaktu di Sabah, sewaktu sudah senja, sewaktu melangkah longlai ke kedai kamera. owh..panjang kisahnya.





showdown 2010

1 06 2010

first show. happened to saw it live. went there with yem, apiz, ida and syasha.

congratulation to 8tv for came up with this kind of reality show.

do watch it every Wednesday, 9.30pm on 8tv.

aku pon dh lam tak tgk..hehe. tak tau crew mana stay, crew mana dah out.