sani | aini – 150810

16 08 2010

sonny ikmal (dah terbiasa panggil sani) dan isteri beliau.

taman tasik ampang.

ahad, 150810.

kepada sani dan isteri, tahniah dan semoga semuanya selamat.


Actions

Information

15 responses

16 08 2010
tutcute

romantis🙂 sy juga mahu bgambar begini. bila tah. huhu…

18 08 2010
zara7696

i saw this on ur FB the other day! congrats sani!

18 08 2010
azurachan

A tempting moments..
Pic black & white to mcm filem 70-an je. hehe.

18 08 2010
FarEast

wow … aku dah tgk pic ni … congrats utk sani & wife … hope baby nanti sihat2 … cak, u did a great job here bro …

23 08 2010
baning

Hasil kerja yang bagus ni!
ps: i am back

23 08 2010
khairilmustafa

terbaik wokk!

24 08 2010
rahami

wah~!!
post -wedding.
best2

26 08 2010
baning

just updated

1 09 2010
FarEast

aku br update😉

5 09 2010
FarEast

cak, balik kelantan bila? hehe … boleh aku pesan jersey triple A dekat sana :p

8 09 2010
Zara~AB

Just wanna wish u Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin. Hoping that u’ll haf another great raya celebration this year around! Balik kelantan?

20 09 2010
baning

selamat rayo

24 09 2010
FarEast

selamat hari raya cak! gambar raya tak ader? hehe

28 09 2010
FarEast

tak per cak … aku ni mmg rajin nak tgk2 blog member2😉 biasa la, mengelat time keje, buka blog org … hehe

24 11 2010
hanny

wahh!! comelnya abg sani & wife die..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: