melaka lagi 121209

13 12 2009

ke melaka. kali ni sempena weding soni.

ke sana bersama yem dan hafizally. terima kaseh geng sudi temankan aku, klu tak mati kutu aku sorang2 pakaikan inai kat jari soni. bersepah2 jadinya..hehe.

entry ni bukan pasal weding dia (akan diupload kendian) tp pasal kisah kitrg jalan2 sekitar jonker street (ke jonker walk??). bukan sesaje nk berjalan2, tp sbb outdoor tak jadi akibat trafik yg sesak. pengantin pulak dah penat. lepas jalan2 tu, kitrg plk yg penat..huhu.

**teaser soni selepas bergelar suami..hehe.

**jonker street

penat tp puas hati, si hafiz melantak roti canai 4 keping dlm sekelip mata. 2 roti kosong 2 roti telor. terbaekkk..!!


Actions

Information

10 responses

14 12 2009
ecah

hohoho..soni da selamat jadik encik somi.. tahniah ye.. dan pic jenjalan ini sungguh best~

14 12 2009
Hafizally

Psl aku mkn 4 keping tu tayah la cite
segan

15 12 2009
FarEast

sani … congratz … aku x tau citer plak si sani ni … nway x ader outdoor? nak juga aku join korang😉 heheheh

15 12 2009
azurachan

2nd pic is the best.

p/s: Soalan cepu cemas – Anda bila lagi? muhuhu

15 12 2009
syaidul

Salam Sdr. Cak,
Dari dulu lagi kagum dengan gambar2 tuan. Nak belajar dapatkan gambar begini. edit atau tidak? warnanya memang best.

16 12 2009
mkhalidibrahim

melaka sentiasa terbaik, kan cak?

17 12 2009
fareezkario

mane gbr aku weh?bukan ke aku de follow skali?

18 12 2009
tutcute

cantik gambar time malam.
tahniah soni.
cak, ko dan geng menjadi official photogs soni ke? best la cmtu🙂

18 12 2009
FarEast

aku dah update cak … rajin singgah2 ek😉

19 12 2009
Zara~AB

Congrats sani! it seems that we’re sharing the same date ek! cak besh nyer melaka! bile la last gi sana. hehehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: