Deannas

1 12 2009








anak2 buah aku kat Melaka ari tu.

Deanna Aleesha dan Deanna Asheera.

 


Actions

Information

14 responses

1 12 2009
ecah

dah besar anak2 buah kamo.. dan mereka cantik.. si comel di bawah paling menawan okkk~

2 12 2009
saNi

: comeL..kiut..moment yg best..daun kering pon best…suke aLL La u…

2 12 2009
saNi

: ade bakaT jadi ModeL Nie…

2 12 2009
saNi

: appLy La jadi modeL kat agensi modeL farees…

2 12 2009
saNi

: kene berinformasi bro…ehhe seronok ek…penghadaman ek…eheheh nanti kita ke sana Lagi yek…

2 12 2009
mkhalidibrahim

cantik a cahaya melimpah2 ni cak!

7 12 2009
::: ReActivate :::

::: bila mula2 masuk sini mmg tak perasan, lama2 baru
::: perasan pada gambar2 entry terbaru ni.. aku baru
::: perasan anak2 buah bro tgh baling daun kering kat
::: udara, aahh very2 good.. skrg nih terpahat mata
::: melihat daun2 tuh, pix no.2 the best.. byk tul bro
::: bereksperimen ya [huhu] very2 good shots..
::: [re]: saya paham cerita bro [huhu].. again you’ve
::: an awesome community group.. korang mmg sgt
::: kreatif & gila2! [huhu] best tgk idea2 tuh diterjemah
::: kan dlm bentuk foto blog.. awesomeee!!!

~ keep shooting bro😀 thanx singgah ke blog aku gak!

7 12 2009
LITTLESTARS STUDIO PHOTOGRAPHY

Cutenyer……… Ble jadi model pakcik dia…
suka pic2 baling daun2 tu……….

8 12 2009
en_me

chomeyynyerrr.. ehehe.. salamm singgahh

8 12 2009
FarEast

boleh jadi model si cilik ni … nanti kalau aku nak shoot model bdk kecik, boleh ajak anak buah ko ni😉

8 12 2009
LITTLESTARS STUDIO PHOTOGRAPHY

Sekapur sireh seulas pinang,semekar senyuman seikhlas hati,
Dengan penuh rasa kesyukuran saya menjemput tuan/puan sekeluarga
hadir kemajlis Walimatul Urus adik perempuan saya
pada hari AHAD 13 Disember 2009 Bersamaan 26 Zulhijjah 1430h
bertempat di Lot 1925,batu 36, Jalan pasar,kampung bukit cahnggang,42700 banting selangor…
Semoga dengan kehadiran Tuan/Puan memeriahkan lagi suasana dan
mengeratkan lagi ukhwah yang terbina..Insyaallah Amin

Regards,
Eayda Littlestars

9 12 2009
maya amir

kecik2 dah ada bakat model😉

10 12 2009
tutcute

ya chanteques🙂

10 12 2009
rahami

aku ske black n white ..
classic..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: