thiru & jeyanthi

4 10 2009

berpeluang shot Indian wedding, masa dlm bulan puasa ari tu. thanks to sani dan yogan sebab bg aku peluang ikut sama. layankan je la gambar2 yg tak seberapa ni. satu pengalaman yg baru. klu ada next time..jgn lupa ajak aku lg weh.


















sekian, terima kaseh.


Actions

Information

7 responses

4 10 2009
khairilmustafa

baru nk upload eh

nice bebeh

suke pic 1st

5 10 2009
azurachan

Best best!!

6 10 2009
LITTLESTARS STUDIO PHOTOGRAPHY

JEMPUTAN MAJLIS RUMAH TERBUKA LITTLESTARS STUDIO PHOTOGRAPHY

Dengan penuh kesyukuran kami ingin menjemput Tuan/Puan sekeluarga hadir kemajlis rumah terbuka kami pada hari Ahad 11Okt2009 Bersamaan 21 Syawal 1430h bertempat di No 58,Jalan BSE 4/22,Bandar Seri Ehsan,42700 Banting Selangor..

Aturcara Majlis : 2pm-7pm

7 10 2009
LITTLESTARS STUDIO PHOTOGRAPHY

aku tak kira… kau n the geng tak mai aku istihar boikot……… hehehehehehe
datang la wei… ble kite sembang2… kire potluck raya ni… cuma bawa diri jer…

8 10 2009
LITTLESTARS STUDIO PHOTOGRAPHY

Kau jangan nak mengada2 yea… mesti datang n the geng…
bagitau kawan2 k…

14 10 2009
rahami

wedding tu buat siang ke mlm??
kalau siang ko ade makan tak time puasa tu hari..
hehehe

21 02 2010
syuksharkawi

cantek bang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: