jalan TAR 050909

7 09 2009

apakah : jalan2 kt jalan TAR

bilakah : sabtu 050909

siapakah : beberapa orang kawan2

motif : menguruskan pahala puasa dgn tidak sengaja..tidak sengaja ok.


tahun lepas ngan geng2 penchala. kali ni tak ramai sgt tp best sbb masing2 adalah bingong..!!

selamat hari raya🙂


Actions

Information

24 responses

7 09 2009
ecah

hoh… tak ajok doh kawe!

7 09 2009
wawa

Korang jemaah buka poser kat depan sogo ye cak…

7 09 2009
syaidul

salam Enccik cak.
Balik kelantan nanti bolehla plan buka puasa kat depan wakaf che yeh pulak. hu huhu

7 09 2009
tutcute

agak dah. mesti happening hehe…
i like pic the guy dok dlm kotak, and the pic korg duduk minum air.
cool, beb🙂

7 09 2009
tukangbuatsushi

cool dowh ko punye candid…
aku suke sbb ade gmbr ko…

gmbr kite bukak pose tu mmg klasik wei…
demmm i’ll miss this…

7 09 2009
Peq Garage

comel…comel…comel..

7 09 2009
silentshutter

akhirnya aku berjumpe jugak gn blog abe cak,haha..huh ganas sugguh la weh gmbr demo, semak boh!hehe..outing yg bapok besh gilo!

7 09 2009
zh

huehhh…merata2 ada saje gmbar anep…*sakit hati

bagus korang ni yer..rajin mmbawa kamera di tengah lautan manusia.. ;))

btw tangkapan yg baik🙂

7 09 2009
haniframli

ko jgn jeles okkay zati hanani ku syg..haaaaaa..
btw cak..candid mu terbaek..pix tino tgh blo tdung tu santek beb!

7 09 2009
LITTLESTARS

aku tak mau kawan kau……..
knp kau tak jak aku????
tau la aku tak glemer

8 09 2009
azurachan

Apa yang paling menyebabkan kekurusan pahala puasa anda?
Ahahahaa….
Nice shots

8 09 2009
shahril

bro..cantek la gambar2 ko amek..!😉

8 09 2009
khairilmustafa

wahaha

apsal gmb aku cmtu???

ahhahaha

8 09 2009
LITTLESTARS

bz2 pun insyaallah ble jumpa kawan2 lagi tau..
kalau tak ble buka sama2 macam masa outing tu…

8 09 2009
FarEast

cak,
output kt entry ni the best … ko repeat balik dkt sini beza juga la dgn last entry ko kt sini tahun lepas😉

8 09 2009
punk5hitam

ishk…ishk…ishk…benci aku tgk entry ni…benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….menyampah….huarrgghhhhhhhh

9 09 2009
yatie

lama tak jenguk cak..
akak suka tengok gambar budak dalam kotak tu..he..he..

10 09 2009
Zara~AB

menguruskan pahala puasa? hehehe. ada2 je cak nie. u capture a really good candid la cak!

10 09 2009
punk5hitam

http://markas.kukubesi.com/v2/index.php?topic=2775.0

hang baca kat link tu…Aku ada cerita apa yg jadi kat aku dalam markaz fotoradikal…kalau hang x leh masuk hang sms aku…nanti kita sembang…panjang kisahnya beb…0125800145

10 09 2009
khairilmustafa

mari2

11 09 2009
hafizally

uhuhuhuhuh..

menangais aku tgk

tercantik…

cmne korang blyh amek gama cantik2???

11 09 2009
ajam

Betul2 mengembalikan memori tahun lepas..hehehe
Walaupun kurang orang tapi gambar lebih baik
Mesti Encik Cak yang ajak diorang ni, good job…

11 09 2009
FarEast

cak, aku bosan dah ni x ader job time puasa … hehe

12 09 2009
schoepentoeter

aku suka tengok mamat yg duk dalam kotak tuu.. gila slumber.. hahha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: