sepraispartiyangtakberapanakseprais

15 08 2009

haha..

seprais birthday parti sani (x brp nk seprais sebenarnya).

konon je nk buat seprais,  tp tak brp nk menjadi sbb ada sedikit kesilapan teknikal..huhu.

biasala, kita merancang tuhan menentukan.

gambaran2 semasa hari kejadian..saksikan.


* syed dan kusang melalak dengan penuh perasaanggg..!!


sani : fuh….aikk, lilin takdok ke weh, aku nk tiup.
kusang : sekebun cinta nan berbuuuuungaaaaaaaa…aaaa…aaaaaa


sani : yeahh..bunuh ini kek.
kusang : sungguh ku tak maaaampu..menahan rindu..ahh ahh!!


sani : yg kecik ni korang share2 la, yg besar ni aku punya.
kusang : betapa kucinta padamuuuu..katakanlah kau cinta padakuuuuuu..huuhuuuuuuuu…


sani : makan kek weh..mari2
ayen : laaa..apasal zaiton sameon pya lagu takde..haish.


*haha..dh kena dh sikit. ini bukan finale..


*berjalan penuh gaya tanpa menyedari bahana bakal menimpa


*nahhh..tepat ke sasaran. hambekk, ko igt ko dh selamat ya.

huhu..

so..kpd encik sani, selamat hari lahir. yg keberapa..korang tya dia sendiri, aku tak tau.

semoga..err paham2 sendiri la.


Actions

Information

22 responses

15 08 2009
mock

huhuhu… mana gambonya.. kusung je?

15 08 2009
cak

ada sudah..mari2.

15 08 2009
aie

hahaha bomak!!!

kalau besday gua, gua nyorok siap2 huhu

16 08 2009
mnams

Muahahahahahahahahahahahaha… hahahaha… hahahaha dan hahahahahaha lagi ….

16 08 2009
tukangbuatsushi

hahaha…
sani oh sani…
lu kena beb!!!

sani mmg pndi posing ala2 comel…
hehehe

16 08 2009
khairilmustafa

ohh demm

aku dh gemok weh

sani mmg pandai posing

ko xtau ke ari

wahaha

16 08 2009
sani

: wahh memang seprais bro..aku hepi jer…ehhe yg ke brape ek…wakenabeb..memang wakenabeb…cayaLah…thanks kepada semua yg terLibat yeah…bukan stakat seronok maLah beronok ronok..Lebih dari dua tiga ronok..caya Lah.. thanks again…

16 08 2009
sani

: aku memang terer posing eheheh..risau aku ari si buat sushi nie..amoi kan ade…

16 08 2009
haniframli

aaaa…rugi ambo…kn best dpt join..uuuuu

17 08 2009
Peq Garage

uih.. meriah2..

17 08 2009
fareezkario

sani kenabeb..

pesal aku xde lam gbr?

bukan ke aku de join gak kan?

hehe

17 08 2009
FarEast

dapat kt gua, gua sapu telur! hehe

18 08 2009
cik ecah

miahahaha… pic sume best..epi bday to sani..

18 08 2009
ad+apex@MeMoRaBiLia

hepi besday encik sani ~

letak tepung tambah telur . lebih afdal hehe . mana tau boleh bertukar jadi biskut samprit =)

* kami dah pindah ke flickr ~

18 08 2009
Hafidz Kamaruddin aka HPP

x ajak

ko kan tau aku suka karok, hahaaa

tggu gamba convo ak beb!

18 08 2009
tutcute

sportingnye sani. hahahaha…. cool🙂

19 08 2009
rahami

giler la..
terbaik surprise ko org..
to sani happy birthday bro…

20 08 2009
LITTLESTARS

hahahahahahaha mengganas siot…
nasib aku tak kena macam tu masa birthday aku… hehehehhe

20 08 2009
saNi

: makacih makacih,…uhuu update dah page gue…

22 08 2009
tukangbuatsushi

salam…
selamat menyambut ramadhan wahai sahabat…
moga puasa kamu cukup tahun ni…
dan jgn kerane kawan2mu tiada di rumah…
kau mengambil kesempatan ni utk mengambil makanan dalam peti ais…

23 08 2009
Azli Yusof

Takutlah nak sambut birthday dengan geng korang. Simpan tepung skit, nak raya nie

7 12 2009
::: ReActivate :::

::: [hehe] hepi beday sani.. dah berapa tahun ni?😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: