UPM 080809 – miko konvo

10 08 2009

kawan kpd yem.

cover untuk yem pd sebelah pagi.

bersama sani, tq bro.

agak takut sebenarnya mau mengunjungi tmpt2 crowded. tp kami memakai topeng keselamatan yg dibeli di guardian yg diikat dibahagian talinya agar ketat muat dgn size mukaku.. bertawakal seterusnya berdoa..uhuk2.

setakat ni aku sihat lg. lepas2 ni tak tau. doakan aku sihat sentiasa…aku juga doakan korang sihat selalu-lalu…


*safety first.

tahniah buat beliau dan keluarga beliau yg sepoting.

aku nak masuk IB weh..jgn lupa.


Actions

Information

18 responses

10 08 2009
tutcute

good konvo pics. komfem the konvo girl gembira menatap picsnya🙂
syabbash ye😀

10 08 2009
mkhalidibrahim

nice one cak! photog sume dah jadi mask rider..lol

10 08 2009
mas

wow cak, thanksssss…mmg lawa!

11 08 2009
sani

indah..indah..indahh

11 08 2009
miko yamaguchi

waaa, best gila gambar! congrats for the very nice photos. saya sangat terharu dengan gambar2 ini. sorryla guys, saya ni macam panik sikit. yala, ramai orang kan😀

anyway,sedey la x dapat ambik gambar byk2 petang tu (T_T)

11 08 2009
ichi

moment best

11 08 2009
hafizally

terbaik cak..

suke gama2 ko penoh tawa riang

11 08 2009
FarEast

apsal la convo aku x ader org amik pic gila2 mcm ni … haih … hahah … good entry … aku suka … aku hari tu patut ke upm juga tgk member convo, tapi ader job plak that day …

11 08 2009
LITTLESTARS

musim konvo…….
minggu ni kiteorang kat utm skudai…
free2 meh ler datang…

11 08 2009
aie

cak, ko hebat tapi tak best kerna gagal singgah umah aku bila dah sampai UPM

gua marah skang

11 08 2009
cak

erkkk…ampong bang.

aku beli ngan member sani, klu nk kasi kontek sama itu sani..ehe.

11 08 2009
khairilmustafa

ko lg hebat dr aku nmpk

demm

cis2

hahaha

nsb baik de ko tlg aku weh

thnk u..thnk u

11 08 2009
azurachan

Teringat moment konvo last year…

Re: I don’t have the vid. Yesh.. the song is really nice as well.

11 08 2009
tukangbuatsushi

comelnye si miko tu…
blh buat calon isteri utk amri ni…
hahaha

12 08 2009
cik ecah

cung wehhh..huhu..tahniah..

13 08 2009
haniframli

uhhhhhhh…aku nk outing dgn korang lg ney…arghh bile lg ney~~
semat!!!!

13 08 2009
sani

TeRBaek BRo…i Like…terbaek picha 3, 4 n 5..BesHnye…takde BisiNG pon…

17 08 2009
fareezkario

miko yamaguchi mmg comel..hehe

aku de jual gak topeng tu

tp utk bebudak sekolah je..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: