tioman day 2

27 07 2009

hehe..2nd day adalah terbaek. cuaca terbaek, lompat2 tepi pantai terbaek, snorkeling terbaek dan lunch yg terbaek.  walau ada beberapa insiden yg agak mencemaskan tp semuanya terbaek..huhu. walau kepala pusing2 mau muntah dilambung ombak..tetapi tetap terbaek. nnt aku upload aku menyelam bersama duyung..uhuk2.





*cuba perhatikan (gmbr atas)  gaya lompatan baju merah ditengah itu..comel kan.








**yang depan itu aku..yg belakang itu dugong.






errmm..tunggu hari ketiga pulok ya..ehe.


Actions

Information

10 responses

27 07 2009
khairilmustafa

wahahaha

upload pon

terbaik!

update

lalala

27 07 2009
saNi

a ar La comey LompaTan iTu…ehhehe…TeRBaeK tuer…

28 07 2009
Zara~AB

cak duk kat salang ke? tak gi jungle trekking?

28 07 2009
FarEast

hahah … ko pun berlari2 ke camera juga ek? hehe … ramai juga yang pegi … terbaik! a few places dalam pic ko aku cam😉

re : planning ke upm dah lama ni, plan x jalan2 lagi … hehe

28 07 2009
LITTLESTARS

cit…. bercuti kau rupanyer……..
kau keje setempat apa ker? muka2 yang biasa aku tengok pasti ada…
ke kau kawan baik?

28 07 2009
Hafizally

terbaik…

all thumbs up!!

28 07 2009
azurachan

Memang ada bakat buat sukan melompat. muhuhu.

28 07 2009
saNi

tgk tu semua puji Lompatan aku bro…ehehhe..next station…upm…

31 07 2009
tukangbuatsushi

aku suke gmbr mat saleh meniarap tu…

p/s:mne ade gmbr yemz xpakai baju?kau tipu…

6 08 2009
syedtonirojim

uii..hensem dugong yg berenang ngan ko tu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: