tiomang day 1

15 07 2009

segerombolan 11 orang. 3hari 2malam. yem sani ieda shafik ayen kusang syed ayen azril hafiz dan aku ofkos. selepas mengalami beberapa insiden yg dikhuatiri mentidakjadikan plan ini (perkara biasa), akhirnya jadi jugak..huhu. thx to ieda menjadi penganjur, bg tumpang letak keta rmh pakcik beliau, bg sarapan nasi lemak kat rmh nenek beliau. day 1 agak penat, boring menunggu feri dan pening lalat dibuai feri. saksikanlah beberapa (beberapa ke) gambaran hari pertama kami disana…





















malam tu lepas dah penat berkinja2 dlm laut, kitorg keluar cari makanan. jalan kaki sejauh 2.5 km tu. masa tgh makan ribut taufan segala. seb baik la ada sorang pakcik tu yg sudi antarkan (caj 5rm satu kepala..huhu. ok la tu dr kena jln kaki dlm ujan kan) dgn van yg sikit lg nk jd tukun. sib baik selamat sampai…hehe.

tunggu 2nd day pulok ya.


Actions

Information

23 responses

15 07 2009
fareezkario

yesszzaaa..hari pertama pun da mengancam..RO3 demo meme best..dpt nbr awek omputeh tu dop?hehe

15 07 2009
khairilmustafa

aiseh

aku mcm dh tembam weh

wahaha

15 07 2009
cik cloudy

salam singgah..
cantekk cantekk gambar kat sini…

16 07 2009
Zara~AB

such an experience! siap ribut bagai! hehehe.

16 07 2009
Ushar

Aku suka gamabr minah saleh celah pagar tuh….& gambar last sekali tuh….sodapppppp…..

16 07 2009
hanszzz

oit..dh hupdate dh…cume sawang masih byk r…hahah

16 07 2009
tutcute

huhuhu…. aksi2 di tiomang jugakng gampangang…. huhuhuhu….
coolng!

16 07 2009
wannsscfs

jelesnyer aku…bilalaaaa agaknya dapat gi sana….letaklaaa gambar lagi….

16 07 2009
haniframli

dennggg la..bui aku jeleh jah~
arghhhhhh

16 07 2009
FarEast

damn! collection terbaik … kasi up lagi dan up lagi! best sial keluar bdk2 photographer ramai2

16 07 2009
saNi

uhuu TeRBaek BRo…cayaLaH…

16 07 2009
tukangbuatsushi

gmbr yem xpakai baju xde ke, amri?
hahaha

17 07 2009
FarEast

yaya ader skali ke cak?

17 07 2009
aie

imej2 lu boleh tahan juga.

gua tengah termenung ni. huehuehue

18 07 2009
lydiarayyan

ape motif org putih dgn 3 kelapa itu begambar sedemikian rupa?~~~huhuhu..
nice shots by the way..
*blogwalking

18 07 2009
syuksharkawi

tioman aku x smpi lg hehe

18 07 2009
meorjay

Alamak encik cak ..
Best siot gambo2 kat tiomang ni
Jeles tak pernah sampai lagi kat sana

19 07 2009
azurachan

I like the 17th pic.
Iklan shampoo ke?
“Kelapa dan orkid.. baik untuk rambutku~~~~~~” ahaha

19 07 2009
schoepentoeter

best oo dapat jalang2 ramai2 macam ni..
cantik pict..😉

20 07 2009
mkhalidibrahim

wow tioman! nice cak! best sane?

20 07 2009
jeff

>> tioman mmg cantik…
>> tak salah kalau dikatakan antara pulau yang tercantik di dunia…

22 07 2009
mock

Cak,
Mcm mana mung amek gambar pic #8? mcm mana leh dpt gambo mata mcm tu?

22 07 2009
cak

aha..org2 tertentu je yg ado skil buat mato mcm tuh bro..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: