just another entry

14 06 2009


jangan aku mudah putus asa.
jangan aku mudah mengaku kalah.
jangan aku mudah lemah.
jangan aku mudah menangis.

biar aku tabah.
biar aku gagah.

*“..there’s a hole inside my boat, but i need to stay afloat”
– typo extracted from Starsailor’s song called Way To Fall. sgt sedap lagu itu..silalah mendengar.


Actions

Information

15 responses

14 06 2009
Syaidul

cak, kadang-kadang tangisan dapat meredakan penyiksaan demi sebuah ketabahan.

15 06 2009
FarEast

bermadah ko cak … pic ko simple tapi nice … ko skang dah pandai upload satu2 pic je skang ek? hehe

15 06 2009
azurachan

Guna pelampung.. muhuhu
I like Starsailor..

16 06 2009
saNi

aku pun aku pun…ToLong ambik maLas maLAs aku weh.. kerna itu kaki aku ahahah

16 06 2009
punk5hitam

salam cak…lama x lawat hang…aku insyaallah akan ada kat KL 27dan 28hb ni…kalau free hang roger aku…

16 06 2009
mkhalidibrahim

u will stay afloat! dun worry cak! =]

17 06 2009
cik ecah

aku gagah sokmo… tapi sokmo gop rebah..kalah ngan perasaan meleleh..huhu..deng..

17 06 2009
aie

gua dah balik weh..

weh, hang nangis ka?

17 06 2009
punk5hitam

insyaalah aku akan trn KL 27 & 28hb ni…mai no kontak hang…ni no aku 0125800145 kalu free roger.

17 06 2009
haniframli

awok..sy rndu la kt awok wahahaha

17 06 2009
LITTLESTARS

nagis aku dengar madah jiwang karat kau ni….
hahahahahahahahaha

19 06 2009
M Saifol A

I went to your fotopages and it was left unattended. Glad to know that you’ve found a new home.

Best regards,
epoyogusto

19 06 2009
fiziskandarz

as usual, ur pix is always capture my interest😉 keep it going buddy😉

20 06 2009
LITTLESTARS

jangan aku mudah putus asa.
jangan aku mudah mengaku kalah.
jangan aku mudah lemah.
jangan aku mudah menangis.

biar aku tabah.
biar aku gagah.

biar kau update blog ini…
biar aku tatap gambar baru….
huhuhuhhuhuhu
teror gak aku menjahanamkan madah puitis kau ni…

20 06 2009
Ouled Kenitra

pandai bro gunakan corak sedia ada pada lantai tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: