2 3 4 hari yang lepaaaasss…

4 06 2009

aku telah memulangkan diri ke kampung halamanku. aktiviti yg aku buat kat kg adalah menjalan2kan diri melawat2 kawasan. mmg aku tak duduk diam. tambah2 klu ada kezen aku. mak aku musti bising. “mu ni kalu kelik kg tok rajin lekat ghumoh..!!,” kata beliau. aku hanya senyun lalu melarikan diri takut kena rotan..hehe.  aku suka ke pantai. tak sah kalau aku blk kg tak ke pantai, w’pun rumah aku jauh dari kawasan pantai. hmm..aku nak kongsi apa aktiviti aku 2 3 4 hari yang lepaaaasss…

melawi beach

aku juga sempat menjalan2 ke pasar siti khadijah. first time aku shoot kat sini…hehe. tp hari tu pasar ni mcm sepi je, gerai byk kosong, pengunjung pon tak ramai. maybe dah petang. tp sembang2 ngan makcik2 kat situ, mmg dri pg pun takde org. hmmm…takpe, mereka masih mampu tersenyum.



aku juga sempat menjalan2 ke jeram yg berhampiran ngan kampung aku. agak habis la motor kezen aku kena lenjan ngan aku. taarrrbaekkk..sejuk dingin nyaman, dengar deruan air, ciap miap mergastua, pisang goreng, keropok lekor..huhu.





apa aktiviti korang  2 3 4 hari yang lepaaasss…hehe.

layan..
-cak.


Actions

Information

16 responses

4 06 2009
azurachan

Gambar-gambar sungguh hidup.. i like!

4 06 2009
madamct aka SITIONE

ooo kelik klate km yer?bwk balik kopok lekor x?

4 06 2009
khairilmustafa

demm

tau la ko dpt cuti!

haha

cantik dow kmpg ko

haha

4 06 2009
tutcute

aktiviti yg menarik. kt kg aku aktiviti biasa je. huhu

4 06 2009
bedah aka pidah

waaaaa…. cntik nye
eh btol ke kt msia tu… hmmm hmm gmmmmm

5 06 2009
watie

mana kopok lekor tuk akak.. mu nieee

::ari tu masa akak ke pasar siti khadijah tu pun sama view dia..
x ramai sangt orang meniaga.. :))

5 06 2009
haniframli

natams mu kelik klantam eyhh..
aku xleyh nok g derak mno2 lg..
gilerb style..ala2 photjrnalist doh..

5 06 2009
syuk

ade kt kelate lg kea

5 06 2009
perambat

Kalu lah motor vespa or c60 mmg klasik gambo lu kat atas titi tu

5 06 2009
LITTLESTARS

KALAU AKU JADI EMAK KAU PUN ABU BISING CAK OI…..
BALIK KAMPUNG TAK RETI DOK UMAH….
WINDU OMAK KAU NAK TENGOK MUKA CUTE KAU TU….

7 06 2009
saNi

hmm wahai encik cak..kita suka ar gambar pasar siti khadijah n semua2 La.. best sgt BRo…

7 06 2009
mister clique

cantik haa gambor..
salute la~

8 06 2009
fareezkario

pantai demo meme style..
nanti demo ajakla kawe klik klate samo..kawe nok gk snap2 kat pantai serba indah ini..

p/s: mari swok pulop la..hehe

10 06 2009
kamen

teringin do nk wat street kt pasar tu.

11 06 2009
Hafidzkamaruddin aka HPP

pantai+sungai…gle jeles aku…pinjam kampung ko leh?

18 06 2009
Hafizally

best2….

nk ikt weiyh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: