zoo negara malaysia 23o5o9

24 05 2009

jadi jgk aku men-joinkan diri melawat2 makhluk di dalam zoo. bersama abg meor, sani, jeme,  litlestar dan geng2 bangi..agak ramai jgk la. tp aku sekejap saja, tak lepak ngan mereka sampai abis. penghuni zoo ari tu mcm tak mesra pengunjung je. byk yg tido, baring, layan kepala sendiri..hehe.











terima kasih pada penganjur yang menjadi penganjur menganjurkan anjuran ini…hehe.

—————————————————————————————————————


*candid of the day…hehe. syakir zainol’s daughter.

layan..
-cak.


Actions

Information

25 responses

24 05 2009
saNi

ni ar kawe bengang nie..advance betuL..ehehe crazy creative BeauTiFuL La wehh…

24 05 2009
jeme

huhu..tunggu..nti kawe hapdet arini outing g zoo marim

24 05 2009
tukangbuatsushi

hahaha…
gmbr dh ok cak…
ade nampak bokeh tu…
cume binatang2 tersebut mmg mls smlm…
siap tunjuk bontot kt ko…

24 05 2009
syakir zainol

cepat nya apdet… aku belum berkesempatan lagi, tgk ler petang kang kalau anak2 tak buat hal hohoho… ada gak photo anak aku last tu yek heh heh… anyway aku suka photo2 kat sini, just the type yg aku suka, contrasty & muted color not vivid (straight away leh kenal Canon nyer jpeg🙂 )

http://syakirzainol.blogspot.com

24 05 2009
syakir zainol

Apasal tak kuar komen aku tadi?

24 05 2009
tutcute

hehe lawa pics hang…..🙂

24 05 2009
yayayeahs

cak comey sgt2 gmbr syakir’s daughter tu!
gere weh braso🙂

24 05 2009
haniframli

btol2…
pix tu sgt kewl..
bru besar tu..
klu da btol2 besar ti..msti da pro giler

24 05 2009
meorjay

Wah! Wah! Wah! Cepatnya encikcak hapdet
Sudut pandangan encikcak memang selalunya berbeza
Mantop pulak tu🙂

24 05 2009
saupix ahmad

woooohhh.. pixie2 yang sangat kewl… kaki gajah itu aku sangat suka..🙂

24 05 2009
kak Dod

cak…
photog shuntek. kaler pun shuntek & tertarek mata nak tengok:-)
tq sudi joint dis xtvt. Insyaallah ada masa kita minta abang meor buat lagik

25 05 2009
watie

salam…

memang lain dr yg lain.. bila masa badak air tu angkat muka cak..
masa akak kat situ… menatang tu asyik menyelam jer… hehehe

>>ado gak ha pic akak hehehe..tq

25 05 2009
cik ecah

memang sumo pakak tunjuk bontot jo ko demo.. meme tok suko ko demo la tu..

25 05 2009
ouled kenitra

saya rasa haiwan tu bukan tak mesra tapi mereka sendiri dah terlalu penat terima pelawat setiap hari. kita pun ada cuti, depa tak ada…

gambar candid itu cukup mahal bro, saya pun suka kalau dapat shot camtu, natural…

Entryku kali ini

Habis dikapak si batang sagu
Rosak dihujung dikekah kera
Nikmat rehat dihujung minggu
Bersama keluarga memupuk mesra

25 05 2009
Peq

kemah gamba demo… hehehe.

p/s: demo g competition tu nek pentas ko? hehehe
kawe duk hampir2 tgh.. nyandar kat booth jual barang kemas tu.. demo plok?

25 05 2009
jaja

nice pic lah….paling suke tang kaki abg long tuh (kaki gajah)…hihihi…sgt teruja melihatnya…

25 05 2009
Macque

Woit gi zoo tak oyat. Kalu tak buleh kirim 3 ore budok kat umoh hok dok sibuk ajak gi zoo tu…………

25 05 2009
LITTLESTARS

aku suka kaki gajah tu…….
apsal aku tak buat yea???
hahahahaha

25 05 2009
FarEast

br kejap pegi byk dpt hot shots … siot la … haha … anak syakir mmg bakal jadi photographer😉

25 05 2009
Ushar

Cak….Ko pegi zoo tak bawak buah tangan…..Itu pasal semua penghuni tak mesra pengunjung…..Lain kali bawa tebu utk gajah, pisang utk nyet etc…..Baru meriah zoo tuh…..hahahahaha

25 05 2009
khairilmustafa

hahahaha

last2 ko g jenguk gk kwn2 ko kt sini eh

wahahaa

nice shot bro

25 05 2009
yayayeahs

yes, eventho it was really exhausting
tp ok sbb semua happy
ayah, mama, wan..🙂 haha anak/cucu terbaik
ngahahahahaha

26 05 2009
baning

Shot kaki gajah tu terbaik!

27 05 2009
azurachan

Memang lazy Sunday la hewan hewan teladan kat situ..
Muhuhuu.
You nak ke lagu Stars? I’ll email u if u want.

5 06 2009
hafizally

cak…nk ikt….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: