broga ke beroga sambungan

18 05 2009

antara gambar2 aku dipuncak sana. nak tgk gambar2 lain blh le menyusuri blog2 mereka yg turut serta ari tu..hehe.


*yem memberikan taklimat sebelum meneruskan pendakian.






*jurus menghilangkan penat dari yem

*anep dalam cobaan membuat jamban..huhu.

*hafiz menjambankan diri..uhuk2.

——————————————————————————————————————————

ni plk gambaran masa kitrg gi mencebur kat sungai tekala. masa kat atas bukit broga, jam2 tu jgk rasa nak mandi air terjun, jam2 tu jugak gi shopping seluar mandi, jam2 tu jgk gi shopping err..takleh ckp.






selepas itu kami pon pulam…….

layan..
-cak.


Actions

Information

28 responses

19 05 2009
haniframli

haha..dkt sn..sume dikire jamban..so xde hal..tp pot aku napok cm besh sket dr mu pye jamban.. heheh..

btw mmg santek..
kite kne repeat lg!!!!
repeat lg!!!!!

REPEAT LAGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19 05 2009
pokleyimages

besnye klu dpt join…geng yg ceria

19 05 2009
Peq

dop men cik ku cak ko atah tu?

kih..kih..kih…kih

19 05 2009
Mademoiselle Ayu

Tak sangka kat area2 nak menghala ke kampungku ada tmpt cantek camni.. Dulu ND dan geng2 fotopages ada gi gak sini tp tak dpt nak join.

re: Entry monyet tu dah sebulan la encik cak. Anak dia mix la kot tuh.. ;p

19 05 2009
yiyani

oh sangat best view..

19 05 2009
saNi

yaaa RePeATTT ahahaha… sgt meLeToPs…

19 05 2009
tukangbuatsushi

sangat cantek gmbr2 saudara…
rugi xdpt join…
mungkin lain kali blh kite lepak skali…

19 05 2009
khairilmustafa

broga

sakit kaki aku

wahahaa

19 05 2009
cik ecah

cam best jek pakai pakaian mandi kat sg.tekala..huhu

20 05 2009
ichi

lawo2 gambar
salam kenal ye encik cak

20 05 2009
FarEast

memang terbaik entry broga ni … ramai juga yg join cak … ni meorjay nak gie zoo, ko ader ke?

20 05 2009
mshafie

great shots!!

20 05 2009
LITTLESTARS

cantiknyer permandangan…
macam angle n style ler…. best

20 05 2009
azurachan

Waduh.. mesti capek nih.
Cool pic!
Thumbs up

21 05 2009
adam

assalamualaikum…lama tak mai sini….cantik no broga…dok cita2 nak p gak sini…tapi x sampai2…hahaha…..nway….mood yang ceria….:)
p/s: nak rhagaih bukit mau bawak ayaq maa…hahahah

21 05 2009
Mazri Rock aka Perambat

cak…gambaq hang lawa..teruja aku

btw, aku sudah kembali ke fotopages..muahaha

22 05 2009
FarEast

cak … sorry semalam time ko chatting tu, aku dah tdo la bro … kenapa?

22 05 2009
ouled kenitra

saya suka ngan sudut pandangan u bro.

Entryku kali ini

Benih satu biji
Bawa pergi semai
Bola satu biji
Kejar ramai-ramai

22 05 2009
FarEast

ooooooo … ingatkan apa … hahaha … ko pegi zoo esok?

22 05 2009
FarEast

a ah … semua pegi … saja je, sebab dah lama x jumpa semua org😉

22 05 2009
baning

Nicely done Cak!

23 05 2009
yayayeahs

cak, edit link toh.
wak malu kokre jah link tuh

hoh link baru doh ni
wordpress jugok eh, hahaha🙂

http://farahadiba.wordpress.com

23 05 2009
FarEast

shoot x ke zoo td?

23 05 2009
schoepentoeter

Bro.. kat mana nii?
btw, cun gambaq, Subhanallah..🙂

23 05 2009
yayayeahs

hoh update doh

24 05 2009
yayayeahs

haha, ajok jgn x ajok. ngaju lamo keng :p

24 05 2009
pupu

alangkah mempesona ye beroga… hik2…

4 06 2009
bedah aka pidah

hi en. cak….
ni baru terjumpe jejak nih….
woooooooooooo
anda telah membuat sy yg gile air sungai/terjun/jeram
berkobar² ingin ke sungai/air terjun/jeram….longkang x mo….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: