emotional stark and honest

14 05 2009

yvone foong**I’m Not Sick, Just a Bit Unwell.

About a girl,  Yvonne Foong (a writer herself) who was diagnosed with neurofibromatosis (sila buka Kamus Perubatan) at the age of sixteen. Her journey and effort to deal with her illnes saw her being awarded the Most Outstanding Youth of 2005 and the winner of the Dream Malaysia Award*. Kenapa..nak tau baca la, aku pon belum abis baca lagi. Saja nak share..huhu.

Yvonne has shown us all that,  it takes more than disability to stop us from chasing our dreams..”*

*di-kopi dari tulisan di kulit belakang novel ini.

Ke Bukit Beroga Sabtu ni..sapa mau mengikuti??


Actions

Information

10 responses

14 05 2009
azurachan

Kamek!
Hehe..
Kalau best.. tell me aye.
I want to try to read it.

14 05 2009
saNi

cambest je buku nie tgk n beLek2 kat mph..hmm baca sampai abes k boss… menarek La patung n ade wajah kat BLakaNg disebaLIk buku Tu…nice..jom BRoGa..nak join nak join..

14 05 2009
jeme

Boh maner bukit beroga tuhss..gapo hak menarik ader saner??

14 05 2009
jeme

kawe nak kena konpem balik tuh nge demo..takpe kalu kawe besero nak g kawe hello2 demo

14 05 2009
LITTLESTARS

ada saja aktiviti kau yea…
next week joint outing ker?

15 05 2009
cik ecah

nak ikut..kawe baru ngoh rance2 nge cekgu bob nok g sano.. demo nok g wat time?

15 05 2009
tukangbuatsushi

bagus cak…
lain kali share lagi bende2 cani ngn aku…
aku suke dengar…
blh buat pedoman…

16 05 2009
syuk

editing tu nice

16 05 2009
FarEast

hebat … hebat … tp mmg btol pun, x ader benda dpt halang kalau kita btol2 nak kejar dreams tu😉 amacam broga? aku ader job lain plak

19 05 2009
yiyani

luv this pix..
agak tertarekk ngan 2 buah patung dibelakang itu..
zooooomm puhlezz..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: