weekend di PD

26 04 2009

ke PD..bersama2 boss and opismates. seperti pic diatas, kitrg stay kat bayu beach resort (tq boss belanja hotel..hehe). agak menarek gak apartment ni..sesapa yg pernah duk sini tau la. apa yg best aku pon tak tau..wakaka. sampai dah agak petang. sampai je, trus turun ke pantai..main bola dan mandi manda sekejap.





lepas dinner..lepak bilik. main kad, baling dart. aku dpt no 5 daripada 18 org. terer gak aku ni rupanya. nak gi karok full pulak..huhu.



besok pagi sblm blah..turun laut lg. mandi manda..tp aku tak mandi..tak tau nape.





antara kami

seronok dlm tak seronok..kenapa, nnt2 la aku citer……

layan..
-cak.


Actions

Information

12 responses

26 04 2009
mkhalidibrahim

gamba sunset best, begitu juga gamba hitam putih kamu!
btw, selamat minggu baik!

26 04 2009
jeme

huhu..gituh la..boleh je nak tgk hak lepas..demo klik la dekat pages tu

26 04 2009
jeme
27 04 2009
saNi

yeah akhirnye ehehe gambar org bercinta best..sunset pon best..wide nye picha Last uhuhu ok ok BRo wa jeLes nie …

27 04 2009
Peq

hohohoho..
g bercuti dio..
ermmm… comey doh gamba sunset tu, xyoh blaja nga anep laa..
ekekekeke

27 04 2009
azurachan

Senonotnye boleh gi vacation selalu..

Seronok dalam tak seronok? Just keep it deep in your heart.. muhuhu

27 04 2009
khairilmustafa

wuuuu

cak

cak

cantik weh gmbq hang

cantik

sgt cantik

pinjam itu eh nnt cak

wahhahaa

27 04 2009
fiziskandarZ

bro.. i’ve been to PD gazillion times [ no kidding coz PD is just in the middle of my work place and my hometown ] but i never seen this side of serene PD!! u adalah terel amek gamba saya ini adalah tabik!!πŸ˜€ keep it goingπŸ˜‰

28 04 2009
FarEast

oit! ko pun ke pantai? hehe … sama la kita :p pic 2nd last simple tp menarik =)

29 04 2009
FarEast

aku akan upload pic kt perhentian … tp kena upload dulu keje2 yang ader … hehe

29 04 2009
::: ReActivate :::

::: awesomeeee shots! sukee tengok pix no.11,12 & 14..
::: kelakar plak rasa, sbb aku pun penah pi sini masa
::: zaman muda dulu [hehe] tapi biasalaa zaman tuh
::: jiwa rebel, sooo everyday terasa boring ajer [huhu]
::: but kreativiti bro di entry nih, membuatkan saya
::: nak ke sini semula.. maybe dgn anak2.. mesti best..
::: berangan bila dah ada anak.. [hehe]..

~ great shots bro!πŸ™‚πŸ˜€πŸ˜›

30 04 2009
kuchi

pakai 5D Mark II ke bang? nampak merah jek tali… ehem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: