menjalan2 ke Tampin

6 04 2009

sabtu lepas yg lepas, aku ngan sani ke Tampin. majlis pertunangan kawan beliau. bakal raja sehari namanya Azril dan bakal permaisuri sehari namanya err….fayna kalau tak silap. azril ni sebenarnya wedding fotog jgk, so aku agak segan la nak shot dia yg dikira agak otai..huhu. thx bro kasik pinjam lense and kasi tutorial..hehe. jgk terima kasih kpd sani sbb ajak aku menjalan2 kat Tampin. beberapa gambaran yg tak seberapa dari ku.

sekian.

layan..
-cak.


Actions

Information

18 responses

6 04 2009
sani

fuLamak weh cun..thanks beb menemani diri ini..nanti2 joinLagi ek..cepat ko update..nanti aku update gak ar..ehhe..segan ar..

6 04 2009
syaidulazam

asyik menjalan saja encik cak…he he

6 04 2009
Azril Hafiz

tq to both of u, sani & cak…well done. more things to learn

6 04 2009
Azril & Fena - Pertunangan « Azril Hafiz

[…] Credit to: Cak […]

6 04 2009
khairilmustafa

ohh ohh tampin

bejalan aje ko ehh

demm

hahaha

6 04 2009
cak

yeahh mr azril..more thing to learn!!

6 04 2009
FarEast

haha … bro, ader sihat?? dah angkat flash?

6 04 2009
azmil

wah..ini my fren nie..
btw, nice picture.. =)

7 04 2009
fiziskandarZ

a really nice pictures + colors + mood.. i like!!

8 04 2009
Zara~AB

weii cak! menjalan2 je ek! hehehe. rumah ada air tak?

8 04 2009
tutcute

oh tampin kampung ku. lahai nape x roger? kalo aku ada kt kg, leh la aku menyibuk join🙂

pics menarik🙂

8 04 2009
tukangbuatsushi

berjalan je keje ko skg ni…
bru je g ipoh…
tup tup dh smpi tampin plak…
lps ni xtau smpi mne plak…
mungkin ko blh smpi jepun plak lps ni…
hehehe

8 04 2009
kuchi

huishh.. dah prektis tangkap gambar wedding skang.
keep it up!

9 04 2009
SchoePenToeTer

aku suka bunga buat dari buah pinang tuu.. hg tau macamana nak buat.. hehehe

9 04 2009
haniframli

huh..jale sajo..
cmburu ambo melihat demo bederak mrato..
huhu

9 04 2009
FarEast

esok lusa aku balik kl dah😉

10 04 2009
baning

Lama aku tak dengar cerita kau …. dah pindah rupanya

11 04 2009
azmil

cak said…

hehe..yg mana satukah member ko bro. yg lelaki ke yg pompuan??

cak: dua2 pun, laki n pompuan 2 member aku..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: