menjalan2 ke ipoh

3 04 2009

dah lama aku rasa tak update. laptop aku baru pulih..huhu. ni pics masa aku ke Ipoh tempoh hari, follow yem. memula gi wedding kawan dia, ikram dan err..aku lupa nama pasanganya..ahuhu. jalan2 sekitar Ipoh and berjimba ramba kat Lost World of Tambun dgn akak aku (kebetulan akak aku dtg bercuti).  sedikit gambaran..

sekitar Ipoh



sekitar Lost World of Tambun


sedikit sudah..

layan..
-cak.


Actions

Information

16 responses

4 04 2009
tukangbuatsushi

apsal yem nmpk mcm bdk bru abes skolah yg sgt nerd?
hahaha…
comel siot…

ko dh smpi lost world ek…
aku yg dok perak ni pon xpegi lg…
hahaha…

4 04 2009
maya amir

nmpk best kat tambun tuhh…

4 04 2009
hanszzz

wow…cak makin maju…taniah…
LIDO tu kalu klate bkn ker pawagam zaman dulu ker???

4 04 2009
tutcute

nice pics beb🙂
jauh bjalan ek… huhu

5 04 2009
syaidulazam

wah…cak
aku kalau jalan ipoh mesti sesat punya. Berbanding jalan di kelantan atau terengganu. Walaupun kg aku dengan ipoh tak sampai setengah jam pun. ialah…zaman sekolah dulu mana ada kenderaan sendiri nak jln-jln kan…he he

5 04 2009
haniframli

mne bley sket2..nk bnyk2 la..huhu

5 04 2009
khairilmustafa

wahahahaha

gmb aku mcm haram je wehh

demm

5 04 2009
Peq

jauh jale demo..
hehehehehe

5 04 2009
kuchi

menarik!! very the sharp gambar

5 04 2009
LITTLESTARS

rindunya aku nak balik kampung….
tulun..tulun….tulun…..

5 04 2009
راسيدي™

سرونوكڽ هيدوڤ. سمبيل مڽلم مينوم اير. لاين كالي كالاو نق برهيبور تو اجق لا ساي سكالي.

6 04 2009
haniframli

bereh boh..boley saja..
taip on taman burung hntakn ke 014 842 5676

6 04 2009
cik ecah

huhu..bakpo kawe dok leh view gamba2 demo???

6 04 2009
GLizZY

~Wow, tone color yg menarikla seakan2 cross processing..
Nice picts, upload la lg..
(,”) Aku pn sorg lg org Perak yg x penah masuk LostWorld tu.. Haha..

10 04 2009
syuksharkawi

kudos

tu pasar loken kt ipoh tu ke

http://whitesideterritory.wordpress.com/

17 04 2009
anakgajah13

cak, g lost world of tambun, amik gambo aje ke? x mandi eh?
oohh..mandi kat umah sudeyy

gitu ke?😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: