the festival

8 02 2009

first time aku shot thaipusam celebration kat Batu Caves. biasa tengok kat tv aje. aku sorang2 je di tengah2 lautan manusia yang sedar dan separuh sedar. orang punyalah ramai, bau2an yang bermacam rasa, cuaca plk agak panas. mmg cuak. tp bila tengok ramai fotog2 yg lain, aku memberanikan diri. bila jumpa anep, fares, yem, peq and arie baru rasa cuak itu hilang. lepas ni aku rasa tak pegi dah kot.

layan.
-cak


Actions

Information

25 responses

8 02 2009
tukangbuatsushi

padahal lepak tgkp gmbr sekali…
tp gmbr ko gak yg terbaik…
respek sama lu…

8 02 2009
fareezkario

chare la beb..kawe suko bab air tuh..
kawe pon da hapdet..g la usha..hehe

8 02 2009
aie

huhh ko memang super aa cak!!!

8 02 2009
saNi

ada sTYLe LA..kemuncuLan sentuhan cak memang dinanti..nape La aku keje time cuti..eeeee..ehhee 😉

8 02 2009
khairilmustafa

nice beb!!

“wel wel”

wahaha

9 02 2009
haniframli

gmbr air mu mmg da besh
stylo milo
sy musti pilih~

9 02 2009
PeqGarage

gambar demo bnyk sgt.. kure ckit..
wakakakaka…
apo2 pon.. gamba demo comey2 blako, tenkiu kerno bg pinje lens demo…
nati kawe buh bynk ckit gamba kawe

9 02 2009
saNi

aLahai…ehehehe

9 02 2009
wks

Nicely done…..Good picture bro…Like it…Terutama yang mandi tuh….Rasanya tak terlambat lagi nak ucap taniah atas web blog baru nie….Taniah…

9 02 2009
wks

Dah update……

9 02 2009
jeme

comey2 blako gambar..tok se’ey ko demo, napok set2 tu buang kotok nge sibo mugo

9 02 2009
FarEast

nie lagi sorang … aku x jumpa ko la cak … x ader rezeki … aku join berarak skali … hahaha

9 02 2009
Azura Chan

Superb!!

9 02 2009
rahami

aku pn ke batu caves.
tp syg aku tak amik gambar org mandi..
sengal kwn aku tanye tempat mandi kat mane last2 di tunjuk tempat org mandi shower ..
takde rezeki la.

10 02 2009
Mazri Rock

cayalah bro…gambar air mandi tu best..sangat la best..rata2 photog yg dah pegi..tahun depan taknak pegi…apsal?hehehe

10 02 2009
ecah

bakpo tok ajok kawe?

10 02 2009
Dina Nida

huuhu…takut tgk…
tp papepun entry yg best…

10 02 2009
watie

WeL WeL WeL… Ngeri la akak tengok pic tu cak oiii… aiyoooo

11 02 2009
tutcute

adoi… aku takleh tgk pics ni lelama. sedikit seram.
huhu… nice pics.

11 02 2009
ad & apex

salam encikcak… wohoooo kowang pun g thaipusam yek, ntah2 ada gak kita berselisih bahu kat sana kan… dicelah2 lautan manusia🙂 gambo semua smart2!!! mmg ada sikit perasaan horror bila melihat ketaksuban mereka. tapi bila tgk emosi deme tu, aku lak yg tambah taksub menembak he3.

~ jom intai kami😀
http://memorabilia.fotopages.com
http://www.flickr.com/photos/memorabiliaz/
http://www.flickr.com/photos/mymemorabilia/

12 02 2009
haniframli

wehh
upload gmbr china
aku nk tgk huhhAHhaha

12 02 2009
Radin Aminurasyid

hahaha, pix 8 tu dh nmpk cm micheal jackson…

anyway bro, nice coverage😉

12 02 2009
fareezkario

mana entry ke china demo?
kawe ngah teruje nih..hehe

13 02 2009
Zara~AB

weii, giler cantik siot! cak, gi china ek??? guilin is a very nice place! havent got a chance to go there pun tapi i did watch it on tv masa kat beijing last time. besh gler kot tat place!

14 02 2009
haniframli

wahaha
byr la cpt boh..
dop saba nok tgk doh ney

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: