mengejar matahari

28 01 2009

walau terkadang aku rasa seakan sampai kepadanya, tapi itu adalah mustahil.

petang cuti CNY hari tu. Sani sms ajak keluar. memikir2kan petang itu agak membohsankan, aku mansajeskan pegi shoot sunset. so kami pon ke bukit ampang..juga ditemani encik Din. langit pada waktu tu agak menarek, cuma silap aku yang tak pandai nak shoot and edit. aku belum pernah berjaya mengeshoot sunset dgn jayanya. lps tu kami lepak kat menara tinjau..meninjau2 keadaan kotaraya pada malam hari…so the garden city of light. then makan nasi goreng tomyam sambil dgr org berkaraoeke.

beberapa kepingan gambar bukti aku kesana…hehe.
layan..
cak.


Actions

Information

25 responses

28 01 2009
ecah

haih…lama tak menikmati sunset sambil tekan shutter..huhu

29 01 2009
insansani

sape budak botak tu…cantik La seLuLiT tu huheheauh nice BRo…

29 01 2009
insansani

sampai 1hb feb 2009 wahai cak

29 01 2009
jeme

huhu..kawe pon try jugok nak amek gerhana tu tapi tokleh eh..
>> kawe dop sibuk mane, mari la jupo mane2..kalu mari serdang gak ello2 la

30 01 2009
littlestars

huhuhuhu menyahut seruan ker???
moment ni best woo…

30 01 2009
rahami

kire mcm mak akak aku nye anak la.
tu di panggil adik sedara.
huhu..

30 01 2009
haniframli

wahahah
cak..
terbaek
aku tggu pix china dr mu
update tiap2 hr dr sn
wahahaha

30 01 2009
saupix ahmad

Hi salam encikcak,

waduh2.. sunset yang semoi..😀

pix fav. #2… terbaik
🙂

30 01 2009
Mazri

alo bro..long tim no c…huhu..dgr2 gi china.,,.nanti upload gambo2 best..huhu

31 01 2009
watie

SALAM… SAJE NAK JENGUK UMAH BARU KO NIE CAK….
APSAL KO X DATANG UMAH KAK ZUE SEMALAM… BZ YE..

31 01 2009
littlestars

huhuhuhu FP pun ada lagi.. saje gatal2 uka blog hehehehehe….
bila dah ada blog kena lah run juga… tak gitu encik cak oi….
bila nak outing ni?? lama tak jumpa rakan2 semenembak… hehehehehe

31 01 2009
Dina Nida

ni rumah baru cak rupenya…
hmmm…best gak wrdpress ni…
nk pdah gak la camni…

31 01 2009
kha-men

gmbr bes!

im moved to http://azimzainudin.blogspot.com

1 02 2009
tukangbuatsushi

gmbr selulit ko ni blh adjust kasi lg best…
cube adjust kt brightness&contrast…
nnt ko akan dpt hasil yg lg best…

1 02 2009
Zara~AB

sembunyi kat sini ek!!! hehehe.

2 02 2009
punk5hitam

salam cak…syabbas cak…ko makin mantap bro…aku salute…rumah buruk baru aku ni baru siap aja…masih dlm trial run…i,m back…dgn jasad baru…

2 02 2009
tutcute

menawan🙂
pics di tmn lelayang adalah comel🙂

2 02 2009
khairilmustafa

yaaa..

selamat bercuti ddi negara china bro

3 02 2009
strozze

Salam.. kat mana lokasi ni..?🙂

3 02 2009
FarEast

oit~! aku mmg nak pegi menara tinjau tu … next time kita gie sama²

4 02 2009
Ouled Kenitra

jiran lama jangan lupa bro

Entryku hari ini

Burung terbang berkawan-kawan
Hinggap singgah dipohon bacang
Rindu sungguh fp ku tuan
Kerana hilang tidak dirancang

4 02 2009
Azura Chan

Kamu di sini rupanyaaa…
Muhuuuu..

5 02 2009
SchoePenToeTer

Salam.. dah lama aku x xtive.. dah pindah ropanya hg.. sori la. baru harini dapat ziarah rumah hg..🙂

7 02 2009
hafidzkamaruddin aka hpp

hui hui cak

wasup

pindah umah gak?

8 02 2009
mkhalidibrahim

apekaba cak? post gamba china nanti ye! hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: